Hello... it’s us

Nikkie de Jager doet de make-up van Adele: 'Droom komt uit'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNikkie de Jager doet de make-up van Adele: 'Droom komt uit'
RTL

YouTube-ster Nikkie de Jager (27) - beter bekend als NikkieTutorials - kan haar geluk niet op. Een aantal weken geleden liet de influencer in een video weten dat haar grote droom is om een video met de Britse zangeres Adele (33) op te nemen. Niet veel later is deze droom werkelijkheid geworden. In haar nieuwste video, die donderdagavond online is gezet, doet ze de make-up van, je raadt het al: Adele.

"Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt''

In de Power of make-up-video maakt Nikkie de helft van het gezicht van Adele op. "Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt. Ik droom hier al jaren van", zegt de YouTube-ster aan het begin van de video. De twee bespreken in een half uur tijd onder meer Adeles nieuwe muziek en uiteraard make-up. Ze drinken er, als verwijzing naar Adele's nummer 'I Drink Wine' van haar nieuwe album 30, een glaasje wijn bij.

Nikkie de Jager wil niet in VS wonen: 'Vind het thuis gewoon fijn'
Lees ook

Nikkie de Jager wil niet in VS wonen: 'Vind het thuis gewoon fijn'

Ook plaatst de influencer een kiekje samen met de wereldster op haar Instagram-account. Naast Nikkie zelf, kunnen veel bekende vrienden van de influencer hun ogen ook niet geloven. Onder het bericht stromen de reacties binnen. 'Dromen komen echt uit', schrijft Patrick Martens. 'Wat vet!!', reageert zanger Dotan. Ook onze eigen Miljuschka weet niet wat ze ziet: 'Oh mijn god!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Door de jaren heen waren er al veel bekende sterren te gast bij Nikkie, die op YouTube bijna 14 miljoen volgers heeft. Zo lieten onder anderen Kim Kardashian en Lady Gaga hun make-up doen door de Nederlandse. 

Bekijk de video samen met Adele hieronder.

Lees meer over
NikkieTutorialsAdele [Laurie Blue Adkins]