less is lone

Lone van Roosendaal blaast volgers omver met naturel look

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Lone van Roosendaal blaast volgers omver met naturel look
RTL

Als er iemand is die graag uitpakt met make-up en haar, dan is het wel Lone van Roosendaal (52). De actrice wordt eigenlijk zelden gespot zonder maquillage en dat maakt het toch wel bijzonder dat ze een naturel kiekje van zichzelf deelt op Instagram.

"Weinig make-up, no glamour, geen extra leeftijdsfiltertje"

Lone schrijft dat ze voor een paar nieuwe castingfoto’s zo naturel mogelijk op de foto moest gaan. 'Dus weinig make-up, no glamour, geen extra leeftijdsfiltertje… Joe!' De actrice blijkt het prima te kunnen hebben:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jelka van Houten gewaarschuwd voor 'moeilijke' Lone van Roosendaal
Lees ook

Jelka van Houten gewaarschuwd voor 'moeilijke' Lone van Roosendaal

Haar volgers kunnen haar naturel look ook waarderen, want het ene na het andere complimentje stroomt binnen. 'Die bambi ogen', zo schrijft Marlijn Weerdenburg met een verliefde emoji. 'Prachtig!' vindt Richard Groenendijk. Ook Jada Borsato is onder de indruk. 'Wauw!' zo schrijft zij onder de foto.

Eerder was Lone nog openhartig over haar onzekerheden over haar uiterlijk.

Het zou zomaar kunnen dat Lone met de nieuwe castingfoto’s een nieuwe klus hoopt binnen te halen. Nu haar medecollega’s Babette van Veen en Joep Sertons abrupt werden ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden, lijkt het er op dat niemand meer zeker is van zijn of haar baan in de soapserie.

Lees meer over
Lone van Roosendaal