BEN JE DOWN?

Famke Louise laat zich uit over trouwplannen met Denzel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Famke Louise laat zich uit over trouwplannen met Denzel
RTL

Famke Louise (22) is nog niet zo héél lang samen met haar vriend Denzel Slager. Toch verwachten de twee binnenkort een kindje. Volgt daarna ook een huwelijk?

"Als het zo goed blijft gaan"

Aan Grazia vertelt Famke Louise dat ze merkt dat er 'een echte man' naast haar staat met een goed stel hersens. "Die geen domme dingen doet en niet zijn pleziertjes buiten de deur zoekt", aldus de zangeres. "Je ziet online zo vaak voorbijkomen dat mensen vreemdgaan. Ik weet gewoon dat hij dat niet doet, ik kan hem blind vertrouwen."

Famke vertelt dat het moeilijk is om iemand te vinden die net zo betrouwbaar is als haar vriend. Ze heeft dan ook helemaal niets op hem aan te merken. 

Famke en Denzel kijken uit naar de baby: 'Allebei aan toe'
Lees ook

Famke en Denzel kijken uit naar de baby: 'Allebei aan toe'

Het stel verwacht hun eerste kindje in januari. Of er na hun eerste kindje ook een huwelijk komt, weet Famke nog niet. "Nou, dan moet hij eerst even op zijn knie gaan. Nee serieus, als het zo goed blijft gaan, zullen wij sowieso wel gaan trouwen. Maar dat is misschien meer iets voor seizoen vier van onze realityserie."

In seizoen één van de serie gaat het dus met name over de bevalling. In de video hieronder zie je beelden van Famke en Denzel, waarop ze zich een hoedje schrikken tijdens de echo.

Lees meer over
Famke Louise