MENEER DE BOK

André van Duin maakt tijd in drukke schema voor Perfecte Plaatje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAndré van Duin maakt tijd in drukke schema voor Perfecte Plaatje
RTL

In de halve finale van 'Het Perfecte Plaatje' krijgen de kandidaten de opdracht om een fotoserie te maken van hun held. Voor Georgina Verbaan (42) betekent dat dat zij een aantal foto's van André van Duin (74) wil schieten. Makkelijker gezegd dan gedaan.

"Wat fijn dat u kon komen"

Georgina maakt het zichzelf in deze opdracht een stuk moeilijker, simpelweg omdat het regelen van dé André van Duin een hele opgave is. De kandidaten krijgen eigenlijk vijf uur de tijd voor deze shoot, maar door de drukke agenda van de presentator heeft Georgina maar een uur en een kwartier de tijd om drie foto's te maken.

Goed, al met al is het uiteindelijk tóch gelukt. En je zou denken dat Georgina ook veel gewend is inmiddels, maar niets blijkt minder waar. Ze is namelijk mega nerveus als André binnenkomt. "Wat fijn dat u kon komen", zegt ze. "Dankuwel, dankuwel", vervolgt Georgina wanneer de twee knuffelen.

Bijna-doodervaring voor Patrick Martens in Het Perfecte Plaatje
Lees ook

Bijna-doodervaring voor Patrick Martens in Het Perfecte Plaatje

Vervolgens kan Georgina haar enthousiasme niet bedwingen als André ook nog instemt met haar idee om de eerste foto te maken, terwijl hij een pyjama draagt. "Hij doet het, de pyjama", zegt ze blij. Dan zijn er beelden van de actrice te zien waarin ze door de kamer heen huppelt. Voor de tweede foto laat Georgina een stiekeme wens van zichzelf in vervulling gaan. Dan gaat ze namelijk samen met André op de foto als de iconische typetjes Meneer en Mevrouw de Bok. 

Al met al vliegen de vijf kwartier die Georgina voor de opdracht heeft voorbij, wanneer ze hem - nog steeds een tikkeltje nerveus - bedankt. "Heel heel heel erg bedankt", stamelt de actrice. "Nou, graag gedaan schat", aldus André.

In Achter Het Perfecte Plaatje spreekt RTL Boulevard met de afvallers van het programma. Bridget Maasland viel vlak voor de halve finale af. In de video hieronder blikt ze terug op haar deelname.

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Terugkijken kan bij Videoland.

Lees meer over
André van DuinHet Perfecte Plaatje