heftig

Linda Hakeboom na kankerbehandeling: 'Ben niet meer dezelfde persoon'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda Hakeboom na kankerbehandeling: 'Ben niet meer dezelfde persoon'
RTL

Hoewel het er op dit moment goed uitziet, blijft Linda Hakeboom (36) bezorgd over de toekomst. De documentairemaakster heeft namelijk nog een aantal kankercellen in haar lichaam. Ook al is haar medische team optimistisch, Linda heeft nog altijd geen vertrouwen in haar lichaam.

"Ik ben er niet van overtuigd dat alles weg is"

In Aran on Tour ging Linda samen met Aran naar het Antoni van Leeuwenhoek om haar tattoopuntjes, waar de bestraling op gericht werd, te verwijderen. "Het is een mooi en emotioneel moment voor mij. Het is een afronding van een periode voor mij (...) Heel veel verdriet komt er nog los", zegt de documentairemaakster over dit soort momenten. Bovendien moet ze enorm wennen aan 'de nieuwe Linda'. "Er is natuurlijk zo veel heftigs gebeurd. Ik ben echt niet meer dezelfde persoon." 

Linda Hakeboom begint aan laatste chemo: 'Bijzonder moment'
Lees ook

Linda Hakeboom begint aan laatste chemo: 'Bijzonder moment'

"Ik heb echt gedacht dat ik doodging", verklaart Linda in Aran on Tour. "Dit klinkt heel heftig, maar ik weet niet of ik er over vijf jaar nog ben. Dat is best wel raar om te beseffen." Linda hoopt dat dat gevoel nog wegebt in de toekomst. "Dat denk ik wel, maar nu ben ik nog niet helemaal van de schrik bekomen dat mijn lichaam dit kan doen. Ik ben er niet van overtuigd dat alles weg is." 

Lees meer over
Linda HakeboomAran BadeAran on TourKankerChemotherapie