verbaannen van instagram

Georgina Verbaan beschermt dochter: 'Zet haar niet zomaar op toneel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGeorgina Verbaan beschermt dochter: 'Zet haar niet zomaar op toneel'
RTL

Hoewel fervent Instagrammer Georgina Verbaan (42) regelmatig haar gezinsleven deelt op de gram, zul je - in tegenstelling tot haar katten - het gezicht van haar dochtertje Odilia (11) er niet snel aantreffen. In 'Achter Het Perfecte Plaatje' legt de actrice haar beweegredenen daarvoor uit.

"Ik ga haar niet zomaar op zo’n toneel zetten"

Met ruim 183k volgers is Georgina behoorlijk populair, en daar wil ze haar dochter niet mee opzadelen. "Ik zet mijn dochter niet herkenbaar op Instagram, want daar heeft ze helemaal niet om gevraagd. Ze heeft daar ook helemaal geen toestemming voor gegeven."

De actrice gebruikt altijd een emoji om het gezicht van haar meisje af te schermen, bijvoorbeeld van een - daar is 'ie weer - kat. "Ik krijg veel aandacht op mijn Instagram, ik ga haar niet zomaar op zo’n toneel zetten", aldus Georgina. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Georgina: 'Maakte er nooit geheim van dat ik op mannen én vrouwen val'
Lees ook

Georgina: 'Maakte er nooit geheim van dat ik op mannen én vrouwen val'

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Elke donderdag doet de afvaller zijn of haar verhaal in Achter Het Perfecte Plaatje. Ook Juvat Westendorp, die vorige week afviel, deed in Achter Het Perfecte Plaatje zijn verhaal. Bekijk alle afleveringen hier

Lees meer over
Georgina VerbaanAchter Het Perfecte PlaatjeHet Perfecte Plaatje