HET SPINNENWEB BREKEN

Hierom neemt Tom Holland een acteerpauze na Spider-Man-film

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MarvelHierom neemt Tom Holland een acteerpauze na Spider-Man-film
RTL

Het gaat Tom Holland (25) momenteel helemaal voor de wind. Hij schittert in de film 'Spider-Man: No Way Home' en is gelukkig in de liefde met zijn tegenspeler uit diezelfde film: Zendaya (25). Toch heeft de jonge acteur aangekondigd dat hij een pauze wil nemen van zijn acteerwerk.

"Nadenken wat ik buiten de acteerwereld wil doen"

Nu de Spider-Man-franchise voorlopig klaar is, verschijnt Tom binnenkort nog in de actiefilm Uncharted. Daarna is hij ook nog te zien in de film Fred Astaire.

Toch merkt Tom dat hij naast werken de focus wil leggen op zijn privéleven. Aan People vertelt hij dat hij de laatste zes jaar erg hard aan zijn carrière heeft gewerkt. "Ik wil een pauze nemen en me richten op het krijgen van een gezin. En nadenken wat ik buiten de acteerwereld wil doen."

Eric de Munck: 'Nieuwe Spider-Man overtreft alle Marvel-films'
Lees ook

Eric de Munck: 'Nieuwe Spider-Man overtreft alle Marvel-films'

Online zijn ontzettend veel mensen lyrisch over het feit dat Tom en Zendaya samen zijn. De acteur kan niet wachten om vader te worden, zegt hij. "Ik hou van kinderen. Ik kan nog even wachten, maar tegelijkertijd ook niet meer wachten."

Wie in elk geval fan is van Tom is Eric de Munck. Onze entertainmentdeskundige is laaiend enthousiast over de nieuwste Spider-Man-film. In de video hieronder vertelt Eric waarom je de film zou moeten zien.

Lees meer over
Tom Holland