Geen krokodillentranen

Emma Heesters wist vanaf begin dat Jamai zou winnen: 'Alles klopte'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Emma Heesters wist vanaf begin dat Jamai zou winnen: 'Alles klopte'
RTL

Het had niet veel gescheeld of Emma Heesters (25) had 'The Masked Singer' gewonnen. Jamai Loman (35) ging er uiteindelijk met de winst vandoor, maar daar zit Emma niet mee, zo vertelt ze in 'After the Mask'. De zangeres vertelt dat ze het Jamai ontzettend gunde, mede omdat ze al vanaf het begin het gevoel had dat hij zou winnen.

"Alles klopte namelijk, van zijn bewegingen en zijn masker tot aan zijn stem"

Jamai vertelt dat hij nooit had verwacht te zou winnen. "Je bent natuurlijk ook afhankelijk van je kostuum en wat voor karakter je krijgt. Maar het was echt heel leuk. En het was een eer om een duet met Emma te mogen doen, want zij kan niet normaal zingen", zo complimenteert hij de zangeres.

Jamai voelde zich veilig in Cupidopak tijdens The Masked Singer
Lees ook

Jamai voelde zich veilig in Cupidopak tijdens The Masked Singer

Emma vertelt dat ze eigenlijk al vanaf het begin wist dat ze niet zou winnen. Niet omdat ze twijfelde over haar zangkunsten, maar omdat ze 100 procent zeker wist dat Jamai er met de winst vandoor zou gaan. "Eerste keer dat ik Jamai in zijn pak zag wist ik gewoon dat hij zou gaan winnen. Alles klopte namelijk, van zijn bewegingen en zijn masker tot aan zijn stem."

Zelf zag Jamai het niet zo hoopvol in toen hij aan het begin hoorde dat hij Cupido zou worden. "Als jij een cupido als eerste voorstelt, dan zie je toch zo’n naakt, dikkig mannetje met roze wangen en een luier aan, dus ik dacht meteen 'Oh nee'. Gelukkig voor Jamai zag zijn pak er niet zo uit en zat deze hem vanaf het begin af aan als gegoten. 

Lees meer over
Jamai LomanEmma Heesters