Nieuw avontuur

Duncan Laurence één van de coaches van The Voice Kids België

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDuncan Laurence één van de coaches van The Voice Kids België
RTL

In België verschijnt binnenkort weer een nieuw seizoen van The Voice Kids en daar horen ook nieuwe juryleden bij. Naast vaste coach Laura Tesoro zal ook onze eigen Duncan Laurence, het nieuwe K3-lid Julia Boschman en Metejoor te zien zijn in het nieuwe seizoen van het programma.

Duncan Laurence werd in 2019 wereldwijd bekend toen hij met het nummer 'Arcade' het songfestival won en heeft sindsdien een succesvolle, bloeiende internationale carrière. De zanger heeft door heel Europa getoerd, stond als headlines op talloze grote festivals en mocht optreden in The Ellen Degeneres Show. Als iemand de kinderen kan helpen, dan is het Duncan dus wel.

Europese tour Duncan Laurence uitgesteld
Lees ook

Europese tour Duncan Laurence uitgesteld

Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, is zowel in Nederland als Belgie bekend door nummers als 'Rendez-Vous' en '1 Op Een Miljoen'. Onlangs bracht hij zijn nieuwe single 'Ze Meent Het' uit. Joris leeft voor muziek en hoopt zijn tonnen ervaring en liefde voor het vak te delen met de kleinste zangtalenten.

Julia Boschman is het minst bekend van de juryleden. Zij zit sinds november in K3 en weet door het programma K2 zoekt K3 natuurlijk als geen ander hoe het is om met een talentenjacht mee te doen.

Lees meer over
Duncan Laurence