Optimistisch

Gordon blijft hopen op de liefde: 'Het wordt vanzelf weer licht'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon blijft hopen op de liefde: 'Het wordt vanzelf weer licht'
RTL

Gordon (53) is na een mislukte relatie in 2021 en verschillende korte romances in de jaren ervoor de hoop op de liefde niet kwijt. De zanger en presentator blijft optimistisch voor het komende jaar, zo laat hij op zijn Instagram weten.

"Ik had het voor geen goud willen missen"

Op Instagram deelt Gordon maandag een paar hoogtepunten van het afgelopen jaar. Zo kreeg de zanger zijn hondje Toto, emigreerde hij naar Dubai en zamelde hij meer dan 40.000 handtekeningen in tegen online pesten. Hoewel zijn relatie met Jeffrey onlangs tot een einde kwam, noemt hij de beginperiode van hun relatie een hoogtepunt. 'In juli werd ik verliefd op Jeffrey de Visser wat 4 maanden opleverde van de hele wereld over samen op een roze wolk maar wat helaas is misgelopen. Ik had het voor geen goud willen missen!'

Gordon klaar met coronakritiek Tim: 'Zet die spuit in je arm!'
Lees ook

Gordon klaar met coronakritiek Tim: 'Zet die spuit in je arm!'

De zanger heeft naar eigen zeggen nergens spijt van. 'Alles loopt zoals het universum voor me heeft bepaald.' Ook dat het einde van het jaar door de lockdown 'zuur' is, zorgt er niet voor dat hij zijn hoop verliest. Gordon blijft geloven in een wereld 'waarin we kunnen leven met Covid' en hij 'zal ook wederom blijven hopen op de liefde'.

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon was een tijdje geleden een stuk minder goedgezind toen hij werd geweigerd op een vlucht naar Dubai:

Lees meer over
Gordon