what happens in the villa...

Marvin en Ferdi zweren: 'Niets gebeurd in Prince Charming-villa'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @ferdipoolMarvin en Ferdi zweren: 'Niets gebeurd in Prince Charming-villa'
RTL

Ferdi is nog steeds gelukkig met zijn prins Marvin. Inmiddels heeft het stel samen een huis gekocht én verbouwd. Onlangs ging daar nog een schepje bovenop: Ferdi vroeg Marvin ten huwelijk. "Het is heel uniek, we merken ook dat ITV - die het programma maakt - en Videoland supertrots zijn omdat het zo’n succes is", vertellen de tortelduifjes in een nieuwe aflevering van 'Aran on Tour'.

"Ook qua zin in seks en dat soort dingen, dat is daar gewoon niet"

Marvin en Ferdi zijn dan ook van mening dat de heren dit seizoen een stuk serieuzer zijn, omdat ze weten dat het kan uitlopen op échte liefde. "We merken ook dat, we zijn natuurlijk even terug geweest, en toen we daar aankwamen zeiden meerdere jongens: 'Jullie zijn de reden dat we hier staan'", aldus de Prince Charming-sterren.

Prince Charming Chris blij verrast met komst nieuwe mannen
Lees ook

Prince Charming Chris blij verrast met komst nieuwe mannen

Met zoveel heren in één huis zou het niet gek zijn als niet alleen de bachelor versierd zou worden, maar dat de heren elkaar onderling ook weleens kunnen verleiden. Ferdi verzekert in de video dat dat tijdens zijn seizoen absoluut niet het geval was. "Ook qua zin in seks en dat soort dingen, dat is daar gewoon niet", aldus Ferdi.

"Ik was daar ook bang voor", vertelt Marvin eerlijk. "Maar de kans was natuurlijk ook heel groot dat als ze met elkaar het bed in zouden duiken ik zou zeggen: doei."

Aran ging eerder de weg op met Loretta Schrijver. De presentatrice vertelt in Aran on Tour openhartig over de periode waarin ze ziek was. Loretta had een beginnend stadium van darmkanker, maar inmiddels zien de scans er positief uit. En daardoor staat ze nog dankbaarder in het leven. Bekijk de video hier.

Lees meer over
Aran BadePrince Charming