MAFS IDEE

Carlo Boszhard verklapt: 'Er wordt meteen getrouwd in Married at First Sight'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenCarlo Boszhard verklapt: 'Er wordt meteen getrouwd in Married at First Sight'
RTL

In alweer het zevende seizoen van 'Married At First Sight' gaan verschillende koppels de uitdaging aan: zij wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar óóit eerder gezien te hebben. En de stellen laten er geen gras over groeien! In zijn column voor 'Televizier' onthult presentator Carlo Boszhard (52) dat er dit seizoen metéén getrouwd wordt.

"Waar we in vorige jaren rustig begonnen, gaan we nu gelijk - bam! - trouwen"

Dinsdag 4 januari begint voor Carlo alweer het derde seizoen, dat volgens de presentator vol spanning, maar vooral liefde zit. 'We zijn in vorige seizoenen te veel teleurgesteld. Deze keer ben ik nog nooit zo hoopvol geweest dat de liefde zegeviert, al is het altijd afwachten. In aflevering 1 staan we gelijk al in de trouwzaal. Waar we in vorige jaren rustig begonnen, gaan we nu gelijk - bam! - trouwen', schrijft hij. "En dit seizoen schiet Cupido vooralsnog met scherp!"

Ook dít is nieuw in volgend seizoen Married At First Sight
Lees ook

Ook dít is nieuw in volgend seizoen Married At First Sight

Het RTL-gezicht roept in zijn column ook alvast op om lief te zijn voor de aanstaande deelnemers, met name op Twitter. 'Onder #MAFS staan meestal de vreselijkste woorden over mensen die dat niet gewend zijn', aldus de presentator. 'Je mag van alles over mij zeggen, maar houd die dappere mensen alsjeblieft heel.'

Carlo volgt in Married At First Sight het bijzondere traject van de koppels, de voorbereidingen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen op de voet. Patrick van Veen (gedragsbioloog), Eveline Stallaart (seksuoloog), Liselotte Visser en Radboud Visser (professionele matchmakers) proberen zoveel mogelijk perfecte matches te maken, die met elkaar trouwen zonder elkaar een keer ontmoet te hebben. 

Wie van de koppels besluit aan het einde van het experiment getrouwd te blijven en wie van hen kiest ervoor te scheiden?

Married At First Sight is vanaf dinsdag 4 januari wekelijks om 20.30 uur te volgen bij RTL 4. 

Lees meer over
Carlo BoszhardMarried at First Sight