diepte-interview

Henk Westbroek dondert van podium in Ranking the Stars

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ranking the StarsHenk Westbroek dondert van podium in Ranking the Stars
RTL

Jeroen Pauw (61) en Dries Roelvink (62) hadden er meer dan 200, Gerard Joling (61) zelfs meer dan 4000. Maar wie o wie van de golden oldies in 'Ranking the Stars' heeft de meeste bedpartners gehad? Dat is de vraag die woensdagavond weer voor flink wat hilariteit zorgt, niet alleen vanwege de antwoorden...

"Ik leef nog"

Aan mopperkont Henk Westbroek de 'eervolle' taak om zijn lijstje te delen met de rest naast presentator Eddy Zoëy. Maar Henk, die inmiddels al bijna de 70 aantikt, is nog niet beneden of het gaat al mis en valt van het podium op weg naar de desk.

"Ik leef nog!" roept hij stoer terwijl hij zich bijeen raapt. "Ik brak eens op telvisie mijn pols en dat hebben ze tot in de eindigheid getoond."

Carlo Boszhard neemt het op voor Eddy Zoëy én Ranking the Stars
Lees ook

Carlo Boszhard neemt het op voor Eddy Zoëy én Ranking the Stars

Een ongeluk zit dus in een klein hoekje, of rondje in Henk zijn geval. "Kijk, dit is een leesbril", legt hij uit. "Dus je ziet helemaal geen diepte. Maar ja, ik leef nog."

RTL Boulevard sprak Henk onlangs nog op de rode loper van The Roast, maar of Henk daar nou op zat te wachten... Gelukkig was Stefano Keizer een stuk, euh meer open. Kijk maar naar de video hieronder.

Lees meer over
Eddy ZoeyHenk WestbroekRanking the Stars