van Bingen naar bummer

Nog even geduld: vijfde seizoen Virgin River nu al vertraagd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Virgin RiverNog even geduld: vijfde seizoen Virgin River nu al vertraagd
RTL

Seizoen vier is nog niet eens verschenen bij Netflix, maar de voorbereidingen voor de vijfde reeks zijn al in volle gang. Maar het lijkt nu bij enkel 'voorbereidingen' te blijven, want het nieuwe seizoen loopt nu al flink wat vertraging op. Zo heeft hoofdrolspeelster Alexandra Breckenridge (39), die Mel Monroe speelt, laten weten.

"Ik hoop dat we misschien in de zomer beginnen"

"Seizoen 5 zou in maart moeten starten, maar het is vertraagd. Ik weet niet, ik weet het echt niet. Ik hoop dat we misschien in de zomer beginnen. Het zou leuk zijn om in de zomer in Vancouver te filmen in plaats van in de winter", liet de actrice via een livestream weten. 

Ze vervolgt: "Om eerlijk te zijn, ik ben behoorlijk klaar met filmen in Vancouver in de winter (...) Het is echt koud. Helemaal als je buiten staat in sandalen en korte jurkjes, omdat het midden in de zomer hoort te zijn."

Vierde seizoen Virgin River laat niet heel lang meer op zich wachten
Lees ook

Vierde seizoen Virgin River laat niet heel lang meer op zich wachten

De Netflix-ster had begin december gelukkig ook goed nieuws voor alle fans van Virgin River. De opnames van het vierde seizoen zijn namelijk volledig afgerond. Hoewel nog niet bekend is wanneer we het nieuwe seizoen - dat maar liefst twaalf afleveringen telt, op Netflix kunnen verwachten - is de kans groot dat dit binnen een paar maanden zal zijn. Zo waren de opnames van seizoen 3 in december 2020 afgerond, en verscheen het seizoen vervolgens in juli 2021 op Netflix. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wat we wel weten is dat Netflix dit jaar nog met maar liefst zeventig nieuwe series, films en specials komt. Dus: genoeg te bingen de komende tijd op de streamingdienst. Daarover meer in de video hieronder.

Virgin River is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr en gaat over Melinda Monroe, die een advertentie beantwoordt om als verpleegkundige in de stad Virgin River te werken. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Lees meer over
NetflixVirgin River