so yesterday

Moedermaffia is er ook in 2022 weer bij, richt pijlen op Hilary Duff

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMoedermaffia is er ook in 2022 weer bij, richt pijlen op Hilary Duff
RTL

Voor Hilary Duff (34) is het jaar niet zo leuk begonnen. De actrice en haar 'Younger'-tegenspeler Molly Bernard (33) liggen flink onder vuur nadat Molly een filmpje postte waarop de 3-jarige dochter van Hilary te zien is. Het meisje zit namelijk zonder kinderstoeltje in de auto.

Molly deelde een video op Instagram waarin Banks, het dochtertje van Hilary, een bekende uitspraak uit RuPaul's Drag Race doet. Terwijl ze in de camera kijkt zegt ze zelfverzekerd:  'I don't get cute, I get drop dead gorgeous'. Op de beelden is te zien dat het meisje haar gordel op de verkeerde manier om heeft en ook niet in een autostoeltje zit, iets wat wel verplicht is in California voor kinderen onder de 8 jaar.

Deze Younger-collega sleepte Hilary Duff bevalling door
Lees ook

Deze Younger-collega sleepte Hilary Duff bevalling door

Onder de Instagrampost komt dan ook de ene na de andere felle reactie voorbij. Molly lijkt zich echter niks van de kritiek aan te trekken en heeft de video en verschillende foto’s van het moment op haar Instagram laten staan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hilary heeft het wel vaker aan de stok met de moedermaffia. In november deelde ze een foto van haar dochtertje Mae, dat nog geen jaar oud is. Op de foto is te zien dat het meisje oorbellen heeft. 'Ja, ik heb haar oren laten piercen vandaag', zo schrijft Hilary bij de foto. 'Kan niet wachten tot ik weer van kindermishandeling wordt beschuldigd.'

Lees meer over
Hilary Duff