Young forever

Dít is hoe het dochtertje van Beyonce en Jay-Z er nu uitziet

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesDít is hoe het dochtertje van Beyonce en Jay-Z er nu uitziet
RTL

Dat de tijd vliegt, dat weten we allemaal. Maar het idee dat het dochtertje van de legendarische Jay-Z en Beyoncé nu officieel een tiener is, is toch wel even wennen. Vandaag mocht hun dochter Blue Ivy tien kaarsjes uitblazen en haar oma deelt trots een foto met haar volgers op Instagram.

''Ik kan niet geloven dat ze al 10 jaar is''

'Mijn mooie en getalenteerde superslimme kleindochter Blue Ivy is vandaag 10 jaar geworden. Oh god, het leek alsof je gisteren ter wereld kwam en de boel runde', schrijft haar oma onder de foto. En haar oma is niet de enige die de tijd voorbij vind vliegen. Ook haar volgers delen deze gedachte: 'Ik kan niet geloven dat ze al 10 jaar is', schrijft iemand. 'Wat groeien ze snel', schrijft een ander. 

Beyoncé en Jay-Z kunnen Oscar-geschiedenis schrijven
Lees ook

Beyoncé en Jay-Z kunnen Oscar-geschiedenis schrijven

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De match-made-in-heaven koppel Beyoncé en Jay-Z zijn niet alleen geweldig in het maken van kinderen. Ook kan dit powerkoppel goede businessdeals binnenhalen. Afgelopen september startte een bijzondere wereldwijde samenwerking tussen het iconische juwelenmerk Tiffanny & Co en het powerkoppel Beyonce en Jay-Z. Hun moderne liefdesverhaal past volgens Tiffanny goed bij de campagne About Love, want ook bij dit droomkoppel is het niet altijd rozengeur en maneschijn.

Lees meer over
BeyoncéJay ZBlue Ivy Carter