temptation break-up

Temptation-koppel Jaydi en Ricky uit elkaar: 'Nooit verwacht'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rickylukassenTemptation-koppel Jaydi en Ricky uit elkaar: 'Nooit verwacht'
RTL

Het zijn zware tijden voor Ricky Lukassen (34) en Jaydi Dubois (23), bekend uit 'Temptation Island'. De twee hebben besloten hun relatie te beëindigen. Dat treurige nieuws delen de realitysterren op hun Instagram.

''Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen''

Ricky en Jaydi kregen in Temptation Island een relatie en gingen bij thuiskomst al snel samenwonen. Begin vorig jaar onthulden ze via Instagram zelfs dat ze hun eerste 'kindje' hebben gekregen: Chihuahua Gizmo.

De twee schrijven bij hun Instagram-post: 'Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.'

Sonny: 'Was over tussen mij en Jaydi voordat Temptation begon'
Lees ook

Sonny: 'Was over tussen mij en Jaydi voordat Temptation begon'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ricky en Jaydi worden overladen met steunbetuigingen. Veel bekende vrienden van de twee zagen de breuk niet aankomen. 'Sterkte', schrijft Bram Krikke met een hartje erachter. 'Heftig. Veel geluk voor jullie beiden lieverds!' reageert Jada Borsato. Tim Douwsma laat een gebroken hartje onder het bericht achter.

Jaydi was, voordat ze een relatie kreeg met Ricky, zo'n 1,5 jaar samen met Sonny. Eenmaal in Italië besloot ze de relatie te verbreken en haar vriend te verlaten voor Ricky. Sonny besloot daarna om het programma te verlaten. Eerder vertelde Jaydi hierover bij 'Love Therapy'.

Lees meer over
Temptation Island