kanju

'Relatie tussen Kanye West en Julia Fox is nog niet serieus'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
'Relatie tussen Kanye West en Julia Fox is nog niet serieus'
RTL

Kanye West (44) werd de afgelopen week al meerdere keren met actrice Julia Fox (31) gezien, maar van een serieuze relatie is op dit moment nog geen sprake. Dat meldt althans 'E! News', dat zich baseert op een ingewijde.

"Kanye werkt altijd aan iets creatiefs en Julia is absoluut zijn laatste muze''

Volgens de bron heeft de 44-jarige rapper gezegd dat het 'niet serieus' is tussen hem en Julia. Hij voegde daaraan toe dat Ye, zoals de rapper zich ook noemt, niet naar iets op zoek is en zich volledig richt op zijn onderneming. Wel is de actrice een inspiratiebron voor Ye. "Kanye werkt altijd aan iets creatiefs en Julia is absoluut zijn laatste muze."

Kanye West toont nieuwe liefde Julia Fox op Instagram
Lees ook

Kanye West toont nieuwe liefde Julia Fox op Instagram

Ook voor de 31-jarige actrice geldt dat het nog niet heel serieus is. Volgens een ingewijde heeft ze het naar haar zin, maar is haar 1-jarige zoon die ze kreeg uit een eerdere relatie haar eerste prioriteit.

De twee daten sinds oud en nieuw. Het duo ontmoette elkaar op een feestje in Miami waarna afgelopen week een tweede date in New York volgde. Julia deed op de site van Interview Magazine verslag van die date. De twee zagen onder meer een toneelstuk op Broadway en gingen uit eten.

Lees meer over
Kanye West