Dierbare herinneringen

Full House-collega's reageren geschokt op dood Bob Saget

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Full House-collega's reageren geschokt op dood Bob Saget
RTL

Hollywood heeft geschokt gereageerd op het onverwachte overlijden van acteur, komiek en presentator Bob Saget, die gisteravond op 65-jarige leeftijd dood werd aangetroffen in zijn hotelkamer in Orlando. Via sociale media stromen de reacties op zijn overlijden binnen.

"Ik zal nooit meer zo'n vriend vinden"

John Stamos, die jarenlang samen met Bob te zien was in de populaire serie Full House van 1987 tot 1995 en later in de reboot Fuller House van 2016 tot 2020, reageerde: "Ik ben gebroken. Ik ben totaal van streek. Ik zal nooit meer zo'n vriend vinden. Ik hou zoveel van je, Bobby." De twee waren naast collega's ook goede vrienden, evenals dat hun vrouwen bevriend waren. Zo gingen ze vaak met z'n vieren uit eten en vierden ze belangrijke momenten samen.

Full House-acteur Bob Saget (65) overleden
Lees ook

Full House-acteur Bob Saget (65) overleden

Candace Cameron Bure, die Sagets oudste dochter D.J. Tanner speelde in de serie, is sprakeloos. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik heb geen woorden. Bob was een van de beste mensen die ik ooit heb gekend in mijn leven. Ik hield zoveel van hem."

Ook Ashley en Mary-Kate Olsen, die de dochters van Bob speelden in Full House, hebben inmiddels gereageerd. “Bob was de meest liefdevolle, medelevende en genereuze man”, zo laten ze in een statement weten. “We zijn diep bedroefd dat hij niet langer bij ons is, maar we weten dat hij aan onze zijde zal blijven staan ​​om ons zo gracieus te leiden zoals hij altijd heeft gedaan”.