three hot to handle

Netflix dropt spraakmakende trailer nieuw seizoen Too Hot To Handle

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNetflix dropt spraakmakende trailer nieuw seizoen Too Hot To Handle
RTL

'Too Hot To Handle'-fans, maak je borst maar nat! 's Werelds heetste datingshow keert binnenkort terug met een derde seizoen. Het Netflix-programma speelt zich af op een zonnig eiland vol mooie mensen, die niet - we herhalen: níet - met elkaar in bed mogen duiken. Sensatie gegarandeerd. Vanaf vandaag kunnen we alvast warmlopen, want de streamingdienst heeft zojuist de trailer gedropt.

Temptation Island, Ex On The Beach, Love Island: niets daarvan is te vergelijken met Netflix-hit Too Hot To Handle. Mensen smullen ervan en het is daarom geen wonder dat alweer het derde seizoen in twee jaar tijd eraan komt. Wederom wordt er een blik knappe vrijgezellen opengetrokken, die op zoek zijn naar de ware liefde. In dit seizoen staat er nóg meer op het spel.

De singles zijn klaar voor de tijd van hun leven, maar worden al snel geconfronteerd met de harde realiteit. In de Too Hot-villa heb je je aan een aantal regels te houden: niet zoenen, niet strelen en geen enkele vorm van seks. Anders riskeren de deelnemers de prijs van maar liefst 200.000 dollar mis te lopen.

On fire: nieuw seizoen van Too Hot To Handle staat nú op Netflix
Lees ook

On fire: nieuw seizoen van Too Hot To Handle staat nú op Netflix

De derde reeks zal net als vorig seizoen plaatsvinden op de Turks- en Caicoseilanden. Vanaf 19 januari kunnen we van het spektakel genieten. Kun je niet wachten? Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Lees meer over
Too Hot To Handle