Heftig nieuws

Kitty krijgt in Big Brother te horen dat haar vader is overleden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Wesley de Wit Kitty krijgt in Big Brother te horen dat haar vader is overleden
RTL

'Big Brother'-bewoonster Kitty heeft vanmiddag heftig nieuws gekregen. Haar vader is namelijk overleden. Toch kiest Kitty ervoor om het huis niet te verlaten, omdat ze dit van tevoren al met haar familie en kinderen zou hebben besproken.

"Big Brother is het eerste dat ik écht voor mezelf doe"

"Als ik nu weer naar huis ga, gaat na de uitvaart iedereens leven door en zit ik alleen thuis. Dat heb ik allemaal besproken", zo vertelt ze. De vader van Kitty is al langere tijd ziek en zijn overlijden zat er dan ook al aan te komen. Kitty heeft daarom al bewust afscheid van hem genomen voordat ze in het Big Brother-huis trok.

Big Brother-deelnemer Peter betrokken bij gezinsdrama
Lees ook

Big Brother-deelnemer Peter betrokken bij gezinsdrama

Kitty heeft geen twijfels over haar besluit. "Ik heb niet zo'n heel leuk leven achter de rug, Big Brother is het eerste dat ik écht voor mezelf doe", zo legt ze uit. Hoewel ze dus niet weg zal gaan, heeft ze wel toestemming gekregen om vandaag met haar moeder te bellen over het nieuws.

Gelukkig komen er niet alleen maar verdrietige dingen voorbij in Big Brother, maar ook genoeg leuke dingen. Zo waren we deze week getuige van de eerste kus. 

Lees meer over
Big Brother