mom fight

Farrah Abraham uit Teen Mom gearresteerd na mishandeling bewaker

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyImagesFarrah Abraham uit Teen Mom gearresteerd na mishandeling bewaker
RTL

Dat Farrah Abraham (30) niet vies is van een beetje drama, dat weten we inmiddels na de vele seizoenen van 'Teen Mom' waarin ze te zien is. Zaterdag is de realityster gearresteerd nadat ze tijdens een feestje in een club in Los Angeles een bewaker heeft geslagen. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite 'TMZ'.

''Ik ben het zat om te worden mishandeld en aangevallen''

Volgens een ooggetuige begon het incident toen een persoon Farrah en haar vrienden lastig begon te vallen. De realityster was hier niet van gediend en zette de aanval in. Er ontstond een confrontatie, waarna het personeel van de club Farrah vroeg om te vertrekken. Hier stemde ze niet mee in, met gevolg dat de politie werd gebeld en ze in de boeien werd geslagen. 

Bizar: moeder van Teen Mom-ster Farrah Abraham is rapper geworden
Lees ook

Bizar: moeder van Teen Mom-ster Farrah Abraham is rapper geworden

Zelf zegt Farrah het volgende over het voorval: ''Ik ben het zat om te worden mishandeld en aangevallen. Het is angstaanjagend en traumatiserend dat mensen me aanvallen en ik kan niet eens genieten van mijn avond, omdat ik de enige van de drie ben die is aangevallen en lastiggevallen. Ik kijk uit naar de rechtbank en waarschuw dat deze plek een gevaar is voor publieke figuren.''

Lees meer over
Farrah AbrahamTeen Mom