voice over

Kirsten Berkx dankbaar voor reacties na gesprek in Beau

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTubeKirsten Berkx dankbaar voor reacties na gesprek in Beau
RTL

Oud-deelneemster van 'The Voice' Kirsten Berkx (31) is dankbaar voor de reacties die ze ontving nadat ze maandagavond haar verhaal deed in het programma 'Beau'. Samen met een andere oud-kandidate Nienke Wijnhoven (23) schoof ze daar aan om te vertellen over hun ervaringen bij de talentenjacht, die van de buis is gehaald na berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag.

"Laten we erover in gesprek blijven gaan"

'Dank voor alle lieve reacties na ons gesprek bij Beau. Laten we erover in gesprek blijven gaan. Niet voor sensatie, maar voor verandering', schrijft Kirsten op Instagram. De zangeres, die deelnam aan het zevende seizoen, sprak in Beau over een onaangename ervaring met Jeroen Rietbergen. Ze zei dat Jeroen op een gegeven moment achter haar stond en "Wat een geil broekje heb jij aan" tegen haar zei.

Oud-kandidaten The Voice vertellen in Beau: 'Hij ging voelen'
Lees ook

Oud-kandidaten The Voice vertellen in Beau: 'Hij ging voelen'

Nienke vertelde in de uitzending dat zij ooit door Jeroen is betast. Hij nodigde haar op een gegeven moment na een show uit om "boven een studio te zien". Toen de kandidate meeliep naar boven, bleek er geen studio te zijn. Op dat moment ging hij aan haar voelen. Jeroen heeft dit weekend een verklaring naar buiten gebracht waarin hij toegeeft dat hij grenzen heeft overschreden.