geknipt voor

Sanne Wallis de Vries zelf niet bij Kapsalon Theater vanwege corona

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSanne Wallis de Vries zelf niet bij Kapsalon Theater vanwege corona
RTL

Kapsalon Theater-organisator Sanne Wallis de Vries (50) is woensdag niet aanwezig bij de actie vanwege een 'coronageval binnen de familie'. De cabaretier moet daarom in thuisquarantaine, zo schrijft ze op Twitter.

"Maak er de mooiste dag van het jaar van"

'Lief publiek, spelers, theaters, tot mijn grote verdriet moet ik door ‘n coronageval binnen de familie thuis blijven. Maak er de mooiste dag van het jaar van. En stuur af en toe ‘n foto of een filmpje zodat ik kan mee genieten. Handhavers, laat je lekker knippen', aldus Sanne.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kapsalon Theater niet overal toegestaan: 'Ontzettend balen'
Lees ook

Kapsalon Theater niet overal toegestaan: 'Ontzettend balen'

Sanne heeft de actie Kapsalon Theater samen met cabaretier Diederik Ebbinge opgezet. Mensen kunnen zich in een theater laten knippen terwijl artiesten een voorstelling verzorgen. De actie is opgezet om een signaal af te geven naar de overheid, omdat theaters volgens de huidige coronamaatregelen nog steeds niet open mogen. Zelf zou ze optreden in het Rensentheater in Emmen.

Een 'handjevol' theaters doet woensdag toch nietmee aan de protestactie Kapsalon Theater, laat medeorganisator Ed Struijlaart aan het ANP weten. Zij hebben hiervoor gekozen omdat gemeenten hebben aangekondigd de coronaregels te gaan handhaven. "Het valt hartstikke mee, het gaat om zo'n zes of zeven theaters."

Lees meer over
Sanne Wallis de Vries