prins op het witte paard

Maxime Meiland maakt indruk met 'trouwfoto's'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaxime Meiland maakt indruk met 'trouwfoto's'
RTL

De engelachtige jurk, haar vriend Leroy (30) aan haar zijde en natuurlijk de twee kinderen erbij: de nieuwe kiekjes die Maxime Meiland (26) op social media deelt, lijken net trouwfoto's.

Maxime en Leroy hebben hun meiden opgetrommeld voor een romantische fotoshoot. Veel professionele foto's lijkt het koppel nog niet te hebben van het hele gezin en daar komt nu verandering in. Maar met de witte jurken van de meiden en de bloemenkrans op het hoofd van Maxime lijkt het net alsof ze voor een trouwmagazine aan het shooten zijn.  

Het stel wordt door enkele volgers zelfs gefeliciteerd met hun huwelijk. Ook maken haar volgers opmerkingen als 'mooie trouwfoto' en 'van harte gefeliciteerd, mooi gezinnetje'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maxime Meiland deelt foto van dochters: 'Onze rembrandtjes'
Lees ook

Maxime Meiland deelt foto van dochters: 'Onze rembrandtjes'

Lange tijd was het stil rondom Maxime nadat ze in de islamrel van haar moeder werd meegetrokken. Meerdere partijen zetten hun samenwerkingen met Maxime stop. Mede dankzij deze 'trouwfoto's' en een Instagram Story hier en daar keert Maxime langzaam maar zeker weer terug op social media. Om haar financiën hoeven haar volgers zich ook nog niet druk te maken: ze heeft eerder een prachtig optrekje in Noordwijk gekocht, zoals te zien is in de beelden hieronder. 

Lees meer over
Maxime Meiland