NEW YEAR NEW ME

MAFS-trouwambtenaar Mariëlle flink afgevallen in een jaar tijd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMAFS-trouwambtenaar Mariëlle flink afgevallen in een jaar tijd
RTL

Hoewel de trouwambtenaren in 'Married at First Sight' niet de hoofdrol spelen, hebben ze natuurlijk wel een belangrijke rol. Want zonder hen is er geen officieel jawoord. Mariëlle Jongmans zien we al jaren als BABS in 'MAFS', maar recentelijk is er toch wat aan haar veranderd. Ze is namelijk flink wat kilo's kwijt.

"Een jaar later"

Op haar persoonlijke Instagram-account vertelt Mariëlle dat ze vorig jaar rond deze tijd het besluit nam om 'zichzelf onder handen te nemen'. Dat deed ze midden in de tweede lockdown.

En met resultaat, want inmiddels is ze acht kilo afgevallen. Daarbij laat ze twee foto's van zichzelf zien, één van vorig jaar en één van nu. 'Een jaar later', schrijft ze erbij. En haar geheim? 'Meer sporten, maar vooral bewuster en (nog) gezonder eten! Trots op het resultaat.' 

Jeroen uit Moppentoppers duikt op in MAFS als trouwambtenaar
Lees ook

Jeroen uit Moppentoppers duikt op in MAFS als trouwambtenaar

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dit jaar zien we ook Jeroen Smits als trouwambtenaar in Married at First Sight. Hij neemt de plaats in van de helaas overleden Walter, die jarenlang samen met Mariëlle de eer had om de stellen te trouwen. In de video hieronder zie je meer over Jeroen.

Lees meer over
Married at First Sight