i knew you were trouble

Taylor Swift beledigd door beschuldiging Gorillaz-zanger

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTaylor Swift beledigd door beschuldiging Gorillaz-zanger
RTL

Taylor Swift (32) is in alle staten nadat Damon Albarn (53), de muzikant die bekend is van zijn werk voor de bands Blur en Gorillaz, stelde dat Taylor haar eigen nummers niet schreef. De zangeres haalde via sociale media flink uit naar Damon, die niet lang daarna zijn excuses aanbood.

"Je hoeft mijn nummers niet leuk te vinden of te waarderen, maar het is echt fucked up om te zeggen dat ik mijn eigen nummers niet schrijf"

'Ik was zo'n grote fan van je, totdat ik dit zag. Ik schrijf AL mijn liedjes zelf. Jouw wilde suggesties slaan nergens op en zijn bovendien ontzettend schadelijk. Je hoeft mijn nummers niet leuk te vinden of te waarderen, maar het is echt fucked up om te zeggen dat ik mijn eigen nummers niet schrijf', aldus Taylor op Twitter, waarna ze ook nog toevoegde dat ze haar tweet ook zelf heeft geschreven, voor het geval Damon daaraan twijfelde.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Taylor Swift wil dat 'ongekende' plagiaatzaak wordt verworpen
Lees ook

Taylor Swift wil dat 'ongekende' plagiaatzaak wordt verworpen

Damon reageerde op Taylors tweet: 'Ik ben het helemaal met je eens. Ik had een gesprek met iemand over het schrijven van liedjes en helaas is dat volledig uit de context getrokken om maar genoeg clickbaits te krijgen. Ik bied je hiervoor mijn zeer welgemeende en onvoorwaardelijke excuses aan, want het laatste dat ik zou doen is jouw kwaliteit als songwriter in twijfel trekken. Ik hoop dat je me begrijpt', aldus Damon.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De zanger zou Billie Eilish "een stuk interessanter" genoemd hebben dan Taylor, vanwege haar rauwe randjes zonder opsmuk.

Lees meer over
Taylor Swift