dakloos

Jip uit Over Mijn Lijk staat met gezin op straat

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© BNNVARA/SkyHighTVJip uit Over Mijn Lijk staat met gezin op straat
RTL

De ongeneeslijk zieke Jip (26) raakt in het nieuwe seizoen van 'Over Mijn Lijk' veel mensen met haar verhaal. In het programma wordt Jip samen met haar gezin gevolgd in de laatste fase uit haar leven. Nu blijkt dat ze nog een behoorlijke last erbij heeft gekregen: zij en haar gezin staan namelijk onverhoopt op straat.

Jip is vanwege haar nomadenbestaan gewend om de wereld rond te reizen, maar moet nu vanwege de behandelingen van haar hersentumor in Nederland verblijven. Ze woonde samen met haar man en driejarige dochter Ava op een woonboot in Amsterdam, maar die is onlangs afgekeurd vanwege zinkgevaar. Hierdoor zijn Jip en haar gezin nu dakloos.  

Over Mijn Lijk kwam 'te dichtbij' voor Patrick Lodiers
Lees ook

Over Mijn Lijk kwam 'te dichtbij' voor Patrick Lodiers

Jip plaatst op Instagram een oproep met de vraag of iemand haar en haar gezin uit de brand kan helpen. Lieve en ondersteunende reacties volgden, maar of er een gouden tip tussen zat is nog niet duidelijk. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In het nieuwe en wederom zeer aangrijpende seizoen van Over Mijn Lijk volgt Tim Hofman 6 ongeneeslijk zieke mensen die in de laatste fase van hun leven zitten. Tim vertelt aan RTL Boulevard wat we van dit seizoen kunnen verwachten. 

Lees meer over
Tim HofmanBNNVARAOver Mijn Lijk