What happens on Ibiza, doesn't stay on Ibiza

Opmerkelijke teksten over Jaimie Vaes op nieuwe album Lil Kleine

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPOpmerkelijke teksten over Jaimie Vaes op nieuwe album Lil Kleine
RTL

Vorig jaar zomer hadden we het nergens anders meer over: wat had zich afgespeeld op de hotelkamer van Lil Kleine (27) en Jaimie Vaes (32) op Ibiza? Hoewel het koppel na verloop van tijd hun verhaal deed, leek niet iedereen dat te geloven. Op het nieuwe album van Lil Kleine, 'Ibiza Stories', doet de rapper nu (opnieuw) een boekje open over die periode.

"Ik hield van je, maar ik haat je nu"

Het zou gaan om een geweldsincident tussen Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is en die vandaag 120 uur werkstraf tegen zich hoorde eisen vanwege een ander incident, en zijn vriendin Jaimie in het hotel Sant Antoni. Op het internet circuleerde foto's van een verwonde Jaimie. Bovendien werd Jorik kort na het incident gearresteerd door de Spaanse politie. Volgens de Spaanse krant Periódico de Ibiza zou Jaimie haar verloofde hebben aangegeven en hebben gezegd dat ze werd geslagen door haar partner. Daarnaast zou Jorik haar telefoon hebben vernield.

Huwelijk Lil Kleine en Jaimie niet van de baan: 'Kan alle kanten op'
Lees ook

Huwelijk Lil Kleine en Jaimie niet van de baan: 'Kan alle kanten op'

Nadat Jorik zich had verantwoord bij de Spaanse rechtbank werd hij vrijgelaten. Het koppel ontkende daarna stellig dat er een geweldsincident was voorgevallen. Ook zouden ze gewoon nog een relatie hebben en hun trouwplannen voortzetten. Nu blijkt uit de teksten op Lil Kleines nieuwe album toch wat anders. In het liedje 'Ibiza Stories' rapt de artiest deze teksten: "Ik hield van je, maar ik haat je nu" en "Shit, je was van mij en ik van jou. Maar laat ze weten allemaal, ik mis mijn vrouw."

Over het geweldsincident laat hij ook nog wat informatie los in het liedje. "Niet fysiek, maar mentaal was ik een marteling", rapt de artiest. Zijn liedjes kennen ook wat tegenstrijdige teksten, want in hetzelfde nummer rapt hij: "Wonden die je niet kan helen schat, die bloeden dood." En ook in het nummer 'Nog Een Dans' komen opmerkelijke teksten voorbij: "Kamer vol met scherven, alleen in mijn bed." Wel blijkt uit de tekst van 'Ibiza Stories' dat Jorik na het incident hulp heeft gezocht. "Het wordt elke keer zwart voor mijn ogen als ik mezelf verlies. Al die money voor een psycholoog, schat, het helpt me niet", rapt de artiest. 

Of het koppel nou uit elkaar is of niet, is niet duidelijk. Zo nu en dan plaatsen ze nog wel foto's samen, maar tegelijkertijd ontvolgen ze elkaar ook regelmatig op Instagram. Ook op zijn nieuwe album komen verschillende teksten voorbij waaruit blijkt dat zowel Jaimie als Jorik twijfelt over de status van hun relatie. "Maar maak een keus baby, voordat ik je kwijtraak", rapt Jorik. Uit het nummer 'Over' kun je opmaken dat vooral Jaimie nog twijfelt volgens de rapper: "Ik vraag je: weet je zeker, is het over? Het liefst heb ik jou nog om me heen."

Na een lange radiostilte gaven Jaimie en Jorik vorig jaar helderheid over wat er volgens hen zou zijn gebeurd op Ibiza.

Lees meer over
Jaimie VaesLil Kleine