PLEASE LIKE ME

'Veel mensen willen door deelname Big Brother bekend worden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper Suyk'Veel mensen willen door deelname Big Brother bekend worden'
RTL

Met het ene na het andere realityprogramma op de kijkbuis, krijgen we maandelijks tientallen nieuwe 'realitysterren' voor onze kiezen. Veel mensen zien een deelname aan een programma als de springplank naar succes. Dat blijkt ook uit de aanmeldingen die het programma 'Big Brother' krijgt, vertelt presentator Peter van der Veire (50) aan 'Humo'.

"Ik had vaak het gevoel dat ze een tekort aan liefde hebben gehad"

Want waarom zou je je talent gebruiken als je ook gewoon in een programma kunt gaan zitten waar duizenden mensen naar kijken? Voor veel mensen die influencer willen worden lijkt het de ideale manier om bekendheid te krijgen.

Het valt ook Peter op. "We hebben een heleboel mensen gezien die letterlijk zeiden: 'Ik wil beroemd worden. Ik wil influencer worden. Ik wil dat mensen mij graag zien.'" 

Weer een blije afvaller in Big Brother: 'Het is goed'
Lees ook

Weer een blije afvaller in Big Brother: 'Het is goed'

Peter denkt dat deze mensen die zich inschrijven iets hebben gemist in hun leven. "Ik had vaak het gevoel dat ze een tekort aan liefde hebben gehad op een bepaald moment in hun leven. Misschien zijn ze als kind niet graag genoeg gezien, hebben ze iemand verloren of zijn ze ooit gekwetst geweest. In elk geval denken ze dat roem dat allemaal zal oplossen." De presentator waarschuwt mensen die bekend willen worden via een programma dan ook voor 'de roem'. Het is volgens hem namelijk niet zo dat het alleen maar positieve kanten heeft.

Afgelopen zaterdag was onze eigen Bridget voor een keertje te zien in Big Brother. Waarom? Dat vertelt ze je in onderstaande video zelf.

Lees meer over
Big Brother