Heel Holland Bakt thuis

André van Duin op zoek naar thuisbakkers voor nieuwe reeks Doorbakken

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP KippaAndré van Duin op zoek naar thuisbakkers voor nieuwe reeks Doorbakken
RTL

Het programma 'Heel Holland Bakt' is vanaf zaterdag 12 maart weer op de buis. En ook terugblikshow 'Doorbakken' keert weer terug. Presentator André van Duin (74) deelt een oproep waarin hij thuisbakkers uitnodigt zichzelf op te geven.

"Thuis kunt u rustig de taart maken"

In een Instagram-video op de pagina van Heel Holland Bakt zegt André: "Wilt u zich opgeven? U denkt thuis: ik wil ook weleens meedoen met Doorbakken. Dat kan." Hij drukt de thuisbakkers op het hart dat het er niet zo heftig aan toe gaat als bij Heel Holland Bakt: "Thuis kunt u rustig de taart maken. Heeft niks met tijd te maken. Ik vind alles goed en het mag smaken naar wat u wil."

André van Duin Omroepman van het Jaar
Lees ook

André van Duin Omroepman van het Jaar

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het enige wat je hoeft te doen is een foto te maken van jouw creatie en die in te sturen via dit linkje. Op die manier maak je kans op een uitnodiging in de studio van Doorbakken.

In het programma Doorbakken wordt er wekelijks teruggeblikt op de meest recente aflevering van Heel Holland Bakt samen met de afvaller. Daarnaast worden er dus ook thuisbakkers uitgenodigd die hun eigen heerlijke creaties komen tonen. Doorbakken is vanaf zondag 13 maart te zien op NPO 1. 

Onder de oproep op Instagram zijn mensen al razend enthousiast. 'Zullen we een foto insturen?' schrijft iemand. 'Kom maar op met die mooie taarten van jou!' zo spoort een ander haar vriendin aan.

In de aflevering van Aran on Tour vertelt André over zijn vriendschap met Heel Holland Bakt-collega Janny van der Heijden. Daarnaast vertelt de presentator ook openhartig over het overlijden van zijn partner Martin, zijn eigen ziekte én over een toekomst waarin hij weer wil gaan daten.

Lees meer over
André van DuinHeel Holland Bakt