hands to myself

Selena Gomez: 'Opgroeien in schijnwerpers zorgt voor veel druk'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Selena Gomez: 'Opgroeien in schijnwerpers zorgt voor veel druk'
RTL

Selena Gomez (29) heeft door het opgroeien in de schijnwerpers 'veel druk ervaren'. De zangeres en actrice, die al sinds haar tiende in films en series van Disney speelt, zegt tegen Glamour UK dat ze 'iedere dag' bezig is om aan haar zelfvertrouwen te werken.

"Het heeft lang geduurd voordat ik besefte dat ik gewoon mezelf moet zijn"

"Vanaf zo'n jonge leeftijd in de publieke belangstelling staan, brengt veel druk met zich mee", aldus Selena. "Het is moeilijk om je op je gemak te voelen als iedereen constant commentaar geeft op hoe je eruitziet." De inmiddels 29-jarige actrice zegt dat de druk minder geworden is nu ze zich niet meer aan 'onrealistische normen van schoonheid' probeert te houden. "Zolang als ik me kan herinneren heb ik het gevoel gehad er altijd perfect uit te moeten zien. Het heeft lang geduurd voordat ik besefte dat ik gewoon mezelf moet zijn."

Selena Gomez en Coldplay slaan muzikale handen ineen
Lees ook

Selena Gomez en Coldplay slaan muzikale handen ineen

Eerder vertelde Selena al niet met een goed gevoel terug te kijken op haar tijd bij Disney Channel. Zo zei ze dat ze 'met het tekenen van het contract haar leven weggaf'. Als kind speelde Selena de hoofdrol in de Disney-serie Wizards of Waverly Place. "Ik was heel jong en ik wist niet waar ik mee bezig was", vertelde ze eerder Page Six.

Lees meer over
Selena Gomez