schot in de roos

Vlaamse Bachelor-single kreeg al eens rozen van een Temptation-ster

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Play4/GoPlay.be/SBS BelgiumVlaamse Bachelor-single kreeg al eens rozen van een Temptation-ster
RTL

Niet alleen in Nederland staan de rozen al in het water om uitgedeeld te worden, op 9 februari begint ook bij onze zuiderburen de zoektocht naar ware liefde. Het is voormalig 'Temptation Island'-ster Fabrizio Tzinaridis (29) die in België de bloemetjes buitenzet. Maar er is nóg iemand die gelinkt wordt aan de ultieme relatietest in het programma.

Zoraïma is één van de dames die hoopt een roos te krijgen van bachelor Fabrizio. Het zou niet de eerste keer zijn dat de 30-jarige een Temptation-ster aan de haak slaat. Eerder had Zoraïma al een relatie met Marvin, die in 2016 meedeed aan het beruchte programma met zijn (toenmalige) vriendin Louise.

Drie Nederlandse vrouwen in Vlaamse versie De Bachelor met Fabrizio
Lees ook

Drie Nederlandse vrouwen in Vlaamse versie De Bachelor met Fabrizio

In 2018 begonnen Zoraïma en Marvin met daten en ze boekten zelfs samen een vakantie naar Mexico - foto's daarvan zijn inmiddels van Instagram verwijderd. De relatie liep uiteindelijk stuk en inmiddels zijn ze alle twee weer single. Maar Zoraïma hoopt dat daar binnenkort verandering in komt. Voor haar is Fabrizio 'een sterke man met een groot hart, een ruwe bolster met een blanke pit'. 

De Bachelor met Fabrizio gaat vanaf 9 februari in België van start. In dezelfde maand, op 16 februari, begint er bij Videoland ook een gloednieuw seizoen. 

Lees meer over
FabrizioDe Bachelor