de nacht staat op

Feestganger Beau steunt openen nachtclubs in interessante outfit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @beauvanedFeestganger Beau steunt openen nachtclubs in interessante outfit
RTL

Als de clubs 12 februari weer opengaan, staat Beau van Erven Dorens vooraan in de rij. De 51-jarige presentator heeft zelfs al zijn outfit klaar, zo deelt hij met zijn volgers op Instagram. Die Beau kan ook echt álles hebben, hè?

"Je lijkt op Freddie Mercury"

Gehuld in een leren broek, vies snorretje dat eerder toebehoort aan een pornoster en een reflecterende bril paradeert de presentator door de straten van Amsterdam. In het bijschrift deelt Beau enkel de hashtag 'de nacht staat op', de naam van het initiatief om alle clubs open te gooien zaterdagavond 12 februari. 

Veel van zijn bekende collega's kunnen het niet laten om te reageren onder de post, zoals Chantal Janzen en Claudia de Breij. Ook Bram Krikke is fan van de look en adviseert Beau hem 'sowieso' te houden. Volgens enkele van zijn volgers heeft 'ie ook wel wat weg van Freddie Mercury, de overleden Queen-zanger.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kijkers boos op Beau na voorstel om carnaval in mei te vieren
Lees ook

Kijkers boos op Beau na voorstel om carnaval in mei te vieren

Het initiatief is gestart door Nachtbelang, OAC (Overleg Amsterdamse clubs) en ondersteund door de nachtsector uit het hele land. De Nederlandse clubs willen aandacht voor het belang van het nachtleven en voeren daarom campagne: 'De Nacht staat op.'

De nachtclubs gaan open om de nachtcultuur te beschermen. Het gemis van het nachtleven wordt steeds groter en de impact wordt zwaar onderschat, zo stond eerder deze week in het statement. Met de campagne staan de initiatiefnemers op voor cultuur, identiteit en sociaal contact en tegen eenzaamheid, vervreemding en onveilige feesten. "Nu de culturele sector weer opengaat, met overdag musea en ’s avonds restaurants, is er één essentieel dagdeel dat compleet buitenspel wordt gezet", klonk het.

Lees meer over
Beau van Erven DorensDe Nacht staat op