lago diep in de buidel

Zoveel kost een overnachting in de villa van Lago di Beau

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Zoveel kost een overnachting in de villa van Lago di Beau
RTL

Beau van Erven Dorens (50) weet BN'ers vaak het achterste van hun tong te laten zien in zijn programma 'Lago di Beau'. En het speelt zich allemaal af in een prachtige villa aan het Comomeer in Italië, een locatie waar je van gaat watertanden. Goed nieuws: je kunt er nu zelf verblijven, alleen je moet dan wel even diep in de buidel tasten.

Een nachtje in het huis mag wat kosten, maar daar krijg je wel wat voor terug. The Writer's Nest Waterfront Villa, zoals het stulpje officieel heet, ligt in het zonnige plaatsje Faggeto Lario. Het riante stulpje is van alles voorzien: zo beschikt het over een tuin met barbecue, een volledig uitgeruste keuken, een open haard, een flatscreen-tv, een wasmachine, een eigen badkamer met een bidet en jawel, gratis WiFi.  

Verder heeft de woning een eigen strand en in de buurt kun je fietsen en kanoën. Mocht je hier voor een week willen vertoeven, dan mag je een schamele 8000 euro bij de eigenaar afrekenen. 

Benieuwd hoe het paleisje er van binnen uitziet? Bekijk de foto’s hier

Maan, Nick Schilder en Ernst Kuipers te gast in Lago di Beau
Lees ook

Maan, Nick Schilder en Ernst Kuipers te gast in Lago di Beau

Kijkers zijn zeer te spreken over het nieuwe programma van Beau. Veel mensen vinden het wel erg veel op het succesvolle Villa Felderhof lijken, maar zijn tegelijkertijd ook enorm onder de indruk van de show. Zowel door de gesprekken als de indrukwekkende locatie. 

Een presentator die twee BN'ers ontvangt in een bijzondere setting en vervolgens babbelt over het leven, dat lijkt inderdaad erg op Villa Felderhof. Beau droeg zelfs een hoedje dat wel erg veel gemeen heeft met de looks van Rik Felderhof. De kritiek dat Lago di Beau een kopie is, wuift Beau echter makkelijk weg. "Vind ik helemaal niet erg, want dat vond ik een leuk programma", zo liet de presentator eerder aan ons weten. 

Ook Ruud de Wild was te gast in het programma, waar hij erg openhartig was over de roerige periode die hij achter de rug heeft. Je ziet het in de video hieronder. 

Lago di Beau zie je zondagavond om 21.35 uur op RTL 4 of kijk je terug bij Videoland. 

Lees meer over
Beau van Erven DorensLago di Beau