Royaal

Catherine leest kinderen een verhaal voor in programma van de BBC

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
Catherine leest kinderen een verhaal voor in programma van de BBC
RTL

Catherine (40), de vrouw van prins William (39), leest komende zondag een verhaal voor in het BBC-kinderprogramma 'CBeebies'. De hertogin van Cambridge is te zien in het vaste onderdeel 'Bedtime Story', waarin een bekende gast aan het eind van de aflevering voorleest.

Catherine koos zelf voor het boek The Owl Who Was Afraid of the Dark van Jill Tomlinson. Dat gaat over de baby-uil Plop die door anderen wordt geholpen zijn angsten te overwinnen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Prins Harry onder vuur na advies over burn-out: 'Makkelijk gezegd'
Lees ook

Prins Harry onder vuur na advies over burn-out: 'Makkelijk gezegd'

De hertogin is het eerste lid van het Britse koningshuis dat voorleest in CBeebies. Wel gingen veel andere Britse en Amerikaanse bekendheden haar voor. Zo lazen eerder onder anderen Elton John, Dolly Parton, Ed Sheeran en Orlando Bloom voor.

En terwijl een lid van het koningshuis verhaaltjes voorleest, zorgt het leven van een ander koninklijke familielid vooral zélf voor veel verhalen. Nog niet zo lang geleden ontnam Queen Elizabeth de titels van haar prinsheerlijke zoon Andrew. En het nieuws houdt niet op: een spraakmakende documentaire over de in opspraak geraakte Prins Andrew onthult namelijk nog veel meer verhalen.

Lees meer over
Prins William