OMA'S AAN DE TOP

Sonny en zijn oma ontroeren MAFS-kijkers: 'Wat een lieve vrouw'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLSonny en zijn oma ontroeren MAFS-kijkers: 'Wat een lieve vrouw'
RTL

Met enige regelmaat smelten de kijkers van 'Married at First Sight' weg bij een zoetsappig en romantisch moment van een bruidspaar. Dit keer is het niet een bruidspaar dat de gevoelige snaar raakt, maar zijn het Sonny en zijn oma Riet. Ze ontroeren de kijkers tot tranen aan toe.

"Wat een lief mens"

Sonny heeft zijn oma gevraagd om mee te helpen met het uitzoeken van zijn pak. "Zij is al vanaf het begin in mijn leven. Ze is zo belangrijk voor mij." Nadat er uiteindelijk een pak is gekozen, heeft Sonny nog een bijzondere vraag voor zijn oma. "Wil je mijn getuige zijn?" 

Dat ontroert oma Riet meteen. In tranen zegt ze: "Natuurlijk wil ik dat. Voor jou alles."

Gaat mis in MAFS: 'Herken niet waarom we gematcht zijn'
Lees ook

Gaat mis in MAFS: 'Herken niet waarom we gematcht zijn'

En dát zorgt weer voor tranen en emotie bij de kijkers van het trouwprogramma. 'De oma van Sonny, wat een lief mens', schrijft iemand op Twitter. Een ander: 'Nu we Betty White niet meer hebben, claimen we de oma van Sonny als nieuwe super oma.'

Veel mensen delen dat oma Riet hen doet denken aan hun eigen opa's en oma's, die er helaas niet meer zijn. 'Wat lief met zijn oma! Wat mis ik mijn oma'tjes toch'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Terwijl Sonny zijn aanstaande het jawoord nog moet geven, zijn Astrid en Sander al een tijdje op Mallorca, waar zij genieten van hun huwelijksreis. Toch lopen ze wel tegen een probleempje aan: bestellen in het Engels... In de video hieronder zie je de strubbelingen die daarbij gepaard gaan.

Lees meer over
Married at First Sight