kan de temptation niet weerstaan

Realityster Shirley maakt opwachting in Valentijnseditie First Dates

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© First Dates/BNNVARARealityster Shirley maakt opwachting in Valentijnseditie First Dates
RTL

Op de dag van de liefde openen gastvrouw Denice (42) en barman Victor (37) de deuren van het 'First Dates'-restaurant voor vrijgezelle BN'ers. Die gaan in het programma voor de gelegenheid op zoek zijn naar de ware. Aan het einde van de Valentijnsdate krijgen ook zij als vanouds de vraag: willen ze elkaar nog een keer zien? De volgende sterren doen aan het programma mee.

Onder meer zangeres Imca Marina, theatermaker Adelheid Roosen, Ex on the Beach-ster Shirley Cramer, roddelkoning Fawry not Sawry en influencer Santino zetten hun zenuwen opzij voor een zoektocht naar hun grote liefde. Wie we helaas niét gaan zien is Tim den Besten. De televisiemaker liet eerder via Instagram weten hartelijk bedankt te hebben voor de nieuwe reeks.

Vorig jaar zeiden Bastiaan van Schaik, Zarayda Groenhart, Dennis Schouten en Miryanna van Reeden nog 'ja' tegen de VIP-aflevering. Andere bekenden die aanschoven in het First Dates-restaurant zijn onder anderen Giel Beelen, Sipke Jan Bousema, Maik de Boer, Yvonne Coldeweijer en Mariska van Kolck.

Deelnemer First Dates wekt verbazing met eekhoorn als huisdier
Lees ook

Deelnemer First Dates wekt verbazing met eekhoorn als huisdier

De Rotterdamse Shirley, die bekend is van Ex on the Beach en Temptation Island, is op zoek naar een stoere badboy met goede intenties. Danny heeft die badboy-look, maar ook een lief innerlijk. Dus op papier is het een match made in heaven. Maar eenmaal aan tafel lijkt het toch een flinke uitdaging voor hem te worden. Wat vindt Danny bijvoorbeeld van Shirley’s OnlyFans-account?

De First Dates Valentijn Special is op maandag 14 februari om 19.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Niet met Sergio dus, maar met nieuwkomer Denice. Zij nam deze week het stokje over van de gastheer. 

Lees meer over
First Dates