bert er klaar mee

Delphine uit Temptation neemt inboedel van ex Bert mee: 'Smerige actie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenDelphine uit Temptation neemt inboedel van ex Bert mee: 'Smerige actie'
RTL

Je zou denken dat de storm tussen Delphine (27) en Bert (33) uit 'Temptation Island' inmiddels is gaan liggen, maar niets is minder waar. Het huis waar het stel jarenlang samen in heeft gewoond is twee weken geleden verkocht en nu is Delphine ervandoor gegaan met de complete inboedel, dus ook met de spullen van Bert. Hij reageert woedend op social media.

"Ga ik ooit iets terugzien van de meubels en tv?"

Donderdag verscheen er op Berts Instagram Story een foto van zijn lege woning. 'Dan denk je dat de misère stopt als uw huis is verkocht... Toch is het nog belangrijk voor Delphine om uw hele kot leeg te halen, alsof alles van haar is... Ga ik ooit iets terugzien van de meubels en tv? Smerige actie!' schrijft hij.

Bert verwijderde de post al snel, maar het juicekanaal Reality FBI was er snel bij met een schermafbeelding en plaatste die op hun eigen account. 'Zelfs de onderbroeken en sokken zijn meegenomen’, schrijven ze erbij.

Of Bert zijn meubels inmiddels weer in handen heeft, is niet duidelijk. Eén ding is zeker: Gerda Smit had het er niet bij laten zitten.

Delphine heeft spijt van déze actie in Temptation Island
Lees ook

Delphine heeft spijt van déze actie in Temptation Island

© Instagram @reality.fbi

Na een tumultueuze relatie van tien jaar zetten Bert en Delphine er tijdens de opnames van Temptation Island een punt achter. Niet alleen tijdens, maar ook ná het verbreken van hun relatie bleef de sfeer tussen hen giftig. Toegegeven, hij had Delphine geen hoer mogen noemen in het programma, maar ook Delphine is heus geen heilig boontje, beweerde Bert in het interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Ik ben heel wat onfrisse dingen over haar te weten gekomen", klinkt het uit zijn mond. 

Of het moddergooien tussen deze twee ooit stopt, valt na de laatste actie van Delphine te betwisten. Eerder blikte ze in Temptation Love Therapy terug op hun deelname aan het liefdesprogramma:

Lees meer over
Temptation Island