Groot fan

Gordon staat stil bij overlijden Whitney Houston: 'Wat een gemis'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Gordon staat stil bij overlijden Whitney Houston: 'Wat een gemis'
RTL

Vandaag is het precies tien jaar geleden dat Whitney Houston op 48-jarige leeftijd tragisch om het leven kwam. Voor Gordon (53) reden genoeg om op deze dag stil te staan bij het overlijden van zijn grote idool.

"Voor altijd mijn nummer 1, no matter what"

Op zijn Instagram plaatst de zanger een foto van Whitney met daarbij een emotionele tekst. "Hoe kan ik niet stilstaan bij het overlijden van de beste zangeres ooit?" begint hij zijn post. "Alweer tien jaar geleden, pff, wat een gemis... Mijn idool, dat mij inspireerde te zingen. Onvergetelijk en nog steeds ongeëvenaard. Wat een tragisch einde van dit icoon. Voor altijd mijn nummer 1, no matter what. Rest in peace, you are still heard and loved."

Verdachte overval Gordon wordt niet vervolgd
Lees ook

Verdachte overval Gordon wordt niet vervolgd

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een groot fan is van Whitney Houston. In zijn biografie vertelt hij dat haar tragische einde een wake-upcall voor hem is geweest. "Ik heb gezien hoe mijn idool Whitney Houston zichzelf te gronde heeft gericht. Het zover laten komen, nee, dat zit niet in mijn systeem. Ik zou het ook niet aan mezelf kunnen verantwoorden."

Lees meer over
GordonWhitney Houston