Liefde maakt blind

Love is Blind seizoen twee vanaf vandaag te zien op Netflix

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Patrick Wymore/NetflixLove is Blind seizoen twee vanaf vandaag te zien op Netflix
RTL

Met nog maar een paar dagen te gaan tot Valentijnsdag kom je met het gloednieuwe seizoen van 'Love is Blind' al goed in de stemming. Streamingdienst Netflix brengt vandaag het tweede seizoen van de datingshow uit.

In Love is Blind gaan vrijgezelle kandidaten het avontuur aan om 'blind' liefde te vinden. En net wat anders dan bij Married At First Sight leren de kandidaten elkaar wél eerst kennen voordat ze bepalen of ze in het huwelijksbootje stappen. De kandidaten gaan een cabine in, waardoor ze elkaar dus niet zien, en leren elkaar kennen aan de hand van gesprekken. Op basis daarvan kiezen ze hun liefdespartner uit, met wie ze pas tijdens de verloving oog in oog komen te staan. Vanaf dat moment is de uitdaging om de opgebouwde emotionele band ook te kunnen omzetten in fysieke aantrekkingskracht.

Spoiler alert: in de eerste aflevering ontstaat meteen al een driehoeksverhouding. 

Jessica uit Love Is Blind heeft een nieuwe vriend
Lees ook

Jessica uit Love Is Blind heeft een nieuwe vriend

Uit het vorige seizoen zijn nog maar twee stellen bij elkaar, namelijk Amber en Barnett en Lauren en Cameron. Giannina en Damian gingen recentelijk uit elkaar. 

In Love is Blind: After the Alter blikken de kandidaten terug op het eerste seizoen en vertellen ze over hun liefdesleven na het programma. Je bekijkt de video hieronder.

De afleveringen van het tweede seizoen zijn vanaf nu wekelijks te zien op Netflix. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Netflix