party with ye

Kanye West geeft ook feest in een stadion voor nieuw album

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Kanye West geeft ook feest in een stadion voor nieuw album
RTL

Fans van Kanye 'Ye' West (44) krijgen weer de kans om zijn nieuwe album als eerste te beluisteren in een groot stadion. Net als voor voorganger Donda vorig jaar organiseert de rapper ook voor Donda 2 een luistersessie.

Het evenement vindt plaats op 22 februari, de dag van de geplande release van Donda 2. Kaartjes voor het feest in het LoanDepot Park-stadion in Miami gaan maandagmiddag in de verkoop.

Kanye West doet smeekbede om Kim K en familie terug te krijgen
Lees ook

Kanye West doet smeekbede om Kim K en familie terug te krijgen

Het is nog maar de vraag of fans op het feest ook de definitieve versie van het album te horen krijgen. Vorig jaar hield Ye meerdere luistersessies, maar dook hij daarna weer de studio in om verder aan de plaat te werken. Hierdoor werd de release van Donda meerdere keren uitgesteld.

Voor de opvolger werkt de rapper samen met onder anderen Future. Kid Cudi, die wel nog te horen was op Donda, is niet welkom in de studio omdat hij bevriend is met Pete Davidson, de nieuwe vriend van Ye's ex Kim Kardashian, zo deelde de rapper zaterdag op Instagram.

Kid Cudi lijkt er niet zo mee te zitten. "Ik wil niet op je album staan, jij fucking dinosaurus hahaha", twitterde hij. "Iedereen weet dat ik het beste deel van jouw albums ben sinds je me hebt ontmoet. Ik zal voor je bidden, broer."

Kanye laat al een tijdje publiekelijk merken niet blij te zijn met de nieuwe relatie van Kim Kardashian. 

Lees meer over
Kanye WestPete DavidsonKim Kardashian