In zelfisolatie

Oh my! Camilla Parker Bowles heeft ook het coronavirus te pakken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Oh my! Camilla Parker Bowles heeft ook het coronavirus te pakken
RTL

Nadat vorige week bekend werd gemaakt dat prins Charles (73) besmet is met het coronavirus, was het natuurlijk al een beetje te verwachten, maar nu blijkt dat ook zijn vrouw Camilla Parker Bowles (74) positief is getest op het coronavirus. Een woordvoerder van Clarence House laat weten dat Camilla in zelfisolatie is gegaan.

Prins Charles testte vorige week donderdag positief op het virus. Zowel Charles als Camilla zijn volledig gevaccineerd en hebben hun boosters ontvangen. Clarence House heeft geen verdere toelichting gegeven over de gezondheidstoestand van Camilla en ook geen update gedeeld over de huidige situatie van Charles.

Prins Charles voor de tweede keer besmet met coronavirus
Lees ook

Prins Charles voor de tweede keer besmet met coronavirus

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wel is bekend dat Charles op dit moment nog in zelfisolatie zit. Woensdagavond, voordat hij dus een positieve test kreeg, was hij nog samen met Camilla op een gala van de British Asian Trust in het British Museum in London. Daar schudde hij ook diverse handen, zo is te zien op de foto's. Daarnaast zou hij ook nog vlak daarvoor zijn moeder hebben gezien. Zij zou nog geen klachten hebben, maar wordt wel gemonitord.

Lees meer over
Camilla Parker BowlesKoning CharlesKoningin Elizabeth II