IK WAS TOCH JE MEISJE

Roxeanne Hazes al vijf jaar 'de gelukkigste verloofde op aarde'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes al vijf jaar 'de gelukkigste verloofde op aarde'
RTL

Op Valentijnsdag staat iedereen met een relatie uiteraard een extra beetje stil bij zijn of haar liefdesgeluk. Zo ook Roxeanne Hazes (29), die al jaren helemaal hoteldebotel is op haar grote liefde Erik Zwennes (36). Je zou het bijna vergeten, maar Rox is al vijf jaar geleden ten huwelijk gevraagd. Toch zijn zij en Erik nog altijd niet getrouwd.

"Door omstandigheden nog steeds niet getrouwd"

Op haar Instagram staat Roxeanne stil bij de dag waarop Erik voor haar op één knie ging. Bij een foto van de prachtige ring schrijft ze: 'Niet veel dagen later dan Valentijnsdag werd ik vijf jaar geleden ten huwelijk gevraagd door de liefde van mijn leven.'

Rox en Erik hebben elkaar 'door omstandigheden' het jawoord nog niet gegeven. Maar dat verandert gelukkig niets aan de liefde die de zangeres voor de vader van haar kind voelt. 'Al vijf jaar de gelukkigste verloofde op aarde', schrijft de zangeres.

Roxeanne Hazes moest privé even aan de noodrem trekken
Lees ook

Roxeanne Hazes moest privé even aan de noodrem trekken

© Instagram @roxeannehazes

Roxeanne is de enige bekende Hazes die al jaren in een stabiele relatie zit. Zowel haar broer André als moeder Rachel hebben in de afgelopen jaren meerdere partners gehad. De zangeres gunt haar kleine broer het vooral om 'de beste versie van zichzelf te worden'. In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Lees meer over
Roxeanne Hazes