Ja, ik wil

Smullen: er komt een derde seizoen van Love Is Blind aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixSmullen: er komt een derde seizoen van Love Is Blind aan
RTL

Ben jij ook zo aan het genieten van het tweede seizoen van 'Love Is Blind'? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er komt namelijk ook een derde seizoen van de succesvolle realityshow aan. Chris Coelen, de maker van de Netflix-show, heeft in een interview verklapt dat het derde seizoen zelfs al gefilmd is.

Dit betekent dat we dubbel verwend worden: want het tweede seizoen staat nog maar nét op Netflix.

Waar staan de stellen van Love is Blind nu in hun relatie?
Lees ook

Waar staan de stellen van Love is Blind nu in hun relatie?

In Love is Blind gaan vrijgezelle kandidaten het avontuur aan om 'blind' liefde te vinden. De kandidaten gaan een cabine in, waardoor ze elkaar dus niet zien, en leren elkaar kennen aan de hand van gesprekken. Op basis daarvan kiezen ze hun liefdespartner uit, met wie ze pas tijdens de verloving oog in oog komen te staan. Vanaf dat moment is de uitdaging om de opgebouwde emotionele band ook te kunnen omzetten in fysieke aantrekkingskracht.

De realityshow is al sinds het eerste seizoen een groot succes en dat heeft de makers doen besluiten om voorlopig door te gaan met het concept. "We hebben seizoen drie al gefilmd", zo verklapt Chris Coelen in een interview met Metro.co.uk. "Elk seizoen is totaal uniek. Seizoen drie is heel anders dan seizoen één en seizoen twee."

Lees meer over
Netflixserie