statement

Glennis overtuigd van onschuld: 'Geen strafbare feiten gepleegd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGlennis overtuigd van onschuld: 'Geen strafbare feiten gepleegd'
RTL

Glennis Grace (43) heeft na drie nachten de gevangenis mogen verlaten en is ook weer terug op social media. Op Instagram schrijft de zangeres dat ze ervan overtuigd is dat ze geen strafbare feiten heeft gepleegd en dat ze het onderzoek met vertrouwen tegemoet ziet.

"Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond"

Glennis Grace laat weten: 'Afgelopen zaterdag ben ik aangehouden na een incident in een supermarkt in Amsterdam. Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd. Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie.'

Volgens de politie is er echter sprake van zwaar geweld. Glennis en haar 15-jarige zoon worden mishandeling en openlijke geweldpleging in vereniging met voorbedachte rade ten laste gelegd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Glennis Grace weer op vrije voeten na geweldincident in Jumbo
Lees ook

Glennis Grace weer op vrije voeten na geweldincident in Jumbo

Glennis Grace werd zaterdag opgepakt na een geweldsincident in een supermarkt in Amsterdam. Eerder die dag zou er ruzie zijn ontstaan tussen de 15-jarige zoon van Glennis en medewerkers van de supermarkt. De zangeres is later met een groep verhaal gaan halen. Dit liep zo uit de hand, dat Glennis werd opgepakt voor mishandeling en bedreiging.

Vandaag kwamen zij en haar zoon na drie dagen in de cel weer op vrije voeten. De politie laat weten dat het voor het onderzoek niet nodig is dat zij en haar zoon nog langer vastzitten. De twee worden mishandeling en openlijke geweldpleging in vereniging met voorbedachte rade ten laste gelegd. Er zijn op de bewuste avond zeven personen de Jumbo in gegaan, waarvan er drie zijn aangehouden. Volgens de politie was er sprake van zwaar geweld. Glennis en haar zoon hebben een gedragsaanwijzing gekregen van de Officier van Justitie. Zo mogen ze niet bij of in de buurt komen van de supermarkt en geen contact leggen met de medewerkers. Ze blijven verdacht en het dossier gaat naar het openbaar ministerie. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Glennis Grace