laat Fabrizio niet in z'n hempie staan

Bachelor-avontuur Fabrizio nu ook bij Videoland te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GoPlay.be/SBS BelgiumBachelor-avontuur Fabrizio nu ook bij Videoland te zien
RTL

Laat storm Eunice maar komen, wij vermaken ons vandaag wel! Videoland begrijpt namelijk dat de storm rondom 'De Bachelor' nog lang niet is gaan liggen en heeft daarom een heel leuke verrassing voor al zijn abonnees. Vanaf nu zie je elke donderdag hoe vrijgezel Fabrizio Tzinaridis (29) de bloemetjes buitenzet in de Belgische versie van 'De Bachelor'.

"Hup Holland hup!"

Net als in Nederland ging onlangs ook bij onze zuiderburen de race om de roos van start. Waar bij ons Thomas van der Vlugt van StukTV op zoek gaat naar de liefde, hebben ze over de grens voormalig Temptation-ster Fabrizio Tzinaridis weten te strikken.

Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties is Fabrizio klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn liefdesleven. Hij staat er niet alleen voor, maar krijgt hulp van seksuologe Goedele Liekens. Zij zal hem als presentatrice met raad en daad bijstaan. Samen reizen ze af naar het idyllische Griekenland, waar Fabrizio hoopt opnieuw verliefd te worden. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Madieke had 'bijna-doodervaring' op date met bachelor Fabrizio
Lees ook

Madieke had 'bijna-doodervaring' op date met bachelor Fabrizio

Omdat Fabrizio niet alleen in België een reputatie heeft, maar ook in Nederland, maakt ook een aantal Nederlandse meisjes kans om zijn hart te winnen. Extra jammer was het dan ook dat de datingshow enkel in België was te zien bij Play4. Met de nadruk op wás. Elke donderdag verschijnt er nu een nieuwe aflevering van De Bachelor België bij Videoland. En het beste nieuws? De eerste twee afleveringen zijn nu al te zien. De aanhouder wint!

Elke woensdag verschijnt er ook een nieuwe aflevering van De Bachelor met Thomas bij de streamingdienst.

Lees meer over
FabrizioVideolandDe Bachelor