Dat is niet best

Queen Elizabeth test positief op corona

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPQueen Elizabeth test positief op corona
RTL

De Britse koningin heeft inmiddels de 95 jaar aangetikt en vandaag komt het nieuws naar buiten dat ze positief is getest op corona. Op Twitter laat 'Daily Mail' weten hoe het met de koningin gaat.

"De koningin ervaart milde verkoudheidssymptomen"

Op Twitter schrijven ze: 'De koningin ervaart milde verkoudheidssymptomen, maar verwacht de komende week lichte werkzaamheden in Windsor voort te zetten'. Ze geven aan dat de koningin medische hulp zal krijgen en in de tussentijd alle richtlijnen blijft opvolgen. Ook wordt erbij vermeld dat er al meerdere mensen positief getest zijn uit het Windsor Castle-team. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Buckingham Palace liet eerder al weten dat de koningin volledig gevaccineerd is tegen Covid-19. De langst regerende monarch ontving vorige week haar zoon prins Charles op kasteel Windsor. Op 10 februari was prins Charles positief getest op het coronavirus. Of de koningin daadwerkelijk besmet is geraakt via haar zoon is niet bekend. 

Queen Elizabeth brengt luxe hondenparfum op de markt
Lees ook

Queen Elizabeth brengt luxe hondenparfum op de markt

Naast corona heeft de koningin wel meer zorgen aan haar hoofd. Zo staat haar zoon prins Andrew de afgelopen tijd regelmatig in de spotlights. En dat is niet in positieve zin. Royalty deskundige Annemarie de Kunder vertelt hier meer over. 

Lees meer over
Koningin Elizabeth IIAnnemarie de KunderCoronabesmettingen