op de vlught

Thomas ziet op tegen rozenceremonie in De Bachelor: 'Zware dobber'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© De BachelorThomas ziet op tegen rozenceremonie in De Bachelor: 'Zware dobber'
RTL

Thomas van der Vlugt (29) heeft de eerste stapjes in het vinden naar misschien wel zijn grote liefde gezet in 'De Bachelor'. Maar in de zoektocht naar die liefde moeten er keuzes gemaakt worden en dat valt hem zwaar. Toch wordt er ook weer aan het einde van aflevering drie iemand naar huis gestuurd. "Ik voelde niet de klik. Het is meer een vriendin", aldus de bachelor.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van De Bachelor.

"Ik zoek echt de liefde en dat voel ik bij haar niet"

In de derde aflevering, die nu te zien is bij Videoland, neemt Thomas zijn dames voor het eerst mee op date. Merel, Linde, Frederique, Demi, Anna Noëlle, Michelle en Indigo zijn de eerste gelukkigen. Een flinke groep, en daar is niet iedereen even blij mee. "We zijn met een redelijk grote groep, dus hoeveel tijd kun je écht met hem een gesprekje aangaan of een beetje bonden? We gaan het zien", vraagt Indigo zich hardop af voor de camera.

Thomas onthult opmerkelijk detail over dates in De Bachelor
Lees ook

Thomas onthult opmerkelijk detail over dates in De Bachelor

Ondanks haar twijfels krijgt ze een momentje alleen met de bachelor tijdens een romantisch ritje in een koets. "Ik voelde bij haar wel een seksuele spanning", vertelt Thomas na afloop van de date. "Ze vond het ook heel leuk om met me te flirten en ze gaf ook veel complimentjes. Ze wist mij wel een beetje in verlegenheid te brengen."

Ook Michelle en Frederique krijgen nog even hun momentje met de presentator. De overige vier meiden gaan later met Thomas lokale specialiteiten proeven tijdens een nogal 'pittige' date. "Ik heb leuke dingen gezien en ook dingen van ah, oké: ik weet niet of het echt wat is voor mij. Maar ik heb vooral een goed gevoel bij deze vier dames", aldus Thomas na het spicy afspraakje.

Maureen mag dankzij haar betoverende 'first impression' als allereerste op een-op-een-date met de bachelor. Het koppel gaat paardrijden, iets dat bij Thomas in het bloed zit aangezien zijn ouders elkaar op deze manier hebben leren kennen. Na de romantische date lijkt Maureen al meer los te maken dan een goede eerste indruk. "Ik voel wel iets ontstaan", biecht Thomas op. "Ik wil haar zeker nog beter leren kennen."

Het komt dan ook voor niemand als een verrassing dat Maureen als tweede een roos in ontvangst mag nemen. Al wordt de rozenceremonie voor Thomas wel steeds moeilijker, zo onthult hij voorafgaand aan presentator Rick Brandsteder. "Het wordt steeds moeilijker, want je leert ze beter kennen. Er wordt ook steeds meer duidelijk, omdat je ook gaat voelen van waar heb ik een klik mee, waar heb ik geen klik mee", aldus de tv-maker. "Er zijn er een paar waar ik meer over wil weten."

Het is Michelle die uiteindelijk met lege handen staat tijdens de ceremonie. "Michelle komt op mij over als een lieve en leuke dame, maar ik voelde geen spanning", verklaart Thomas zijn keuze. "Ik voelde niet de klik. Het is meer een vriendin, ik zoek echt de liefde en dat voel ik bij haar niet."

De Bachelor is elke woensdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
Thomas van der VlugtVideolandDe Bachelor