koffers gepakt

Miljoenenjacht op de lange baan door sabbatical Linda de Mol

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Roy BeuskerMiljoenenjacht op de lange baan door sabbatical Linda de Mol
RTL

De fans van 'Miljoenenjacht' zullen langer moeten wachten op een nieuw seizoen dan ze gewend zijn. Het prijzenprogramma keert pas in het najaar terug, laat Talpa weten in een persbericht.

"Wij wachten daarom graag tot Linda haar programma zal presenteren"

Miljoenenjacht had eigenlijk op 27 maart weer op de buis moeten verschijnen, maar Talpa meldt dat het is uitgesteld tot het najaar van 2022. "Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor", aldus Marco Louwerens, directeur televisie bij Talpa. 

Angela de Jong reageert op sneer van Linda de Mol: 'Sneue mediaruzie'
Lees ook

Angela de Jong reageert op sneer van Linda de Mol: 'Sneue mediaruzie'

"Op dit moment kijken we naar een passende oplossing voor het wegvallen van Miljoenenjacht in de programmering vanaf 27 maart", voegt hij er nog aan toe. "Postcode Loterij Miljoenenjacht en Linda horen bij elkaar. Wij wachten daarom graag tot Linda haar programma, als vanouds samen met Winston én weer met duizend man publiek, zal presenteren", sluit Imme Rog, de directeur van Nationale Postcode Loterij, zich daarbij aan. 

Na het nieuws rondom The voice of Holland en het vermeende grensoverschrijdende gedrag van Jeroen Rietbergen, de man van de presentatrice, liet Linda via haar blad weten voorlopig al haar werkzaamheden neer te leggen. Hoelang ze uit de schijnwerpers verdwijnt, is niet bekend. 

Lees meer over
Linda de MolMiljoenenjacht